Disclaimer:

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat in formatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V. is hiervoor niet aansprakelijk. 

Alle op deze websiteaangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V. of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiĆ«ren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V. worden geĆ«xploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V. heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V. links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V. van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Loon- en Handelsbedrijf Verkooijen B.V.